(Tech Xplore) oneFirefox Quantum در اینجا ، یک سال در حال ساخت است و کانون همه چیزهای موزیلا در سایت های تماشای فناوری این هفته است.
14 نوامبر با شروع مرورگر پایدار جدید مشخص شد. Mark Mayo ، معاون ارشد شرکت Firefox ، در وبلاگ گفت: "این بزرگترین به روزرسانی است که ما از Firefox 1.0 در سال 2004 راه اندازی کرده ایم ."
بهتر ، بارگذاری سریعتر صفحه که از حافظه رایانه ای کمتری استفاده می کند ، کلید اصلی در مورد بروزرسانی است.
نویسندگان فناوری اکثراً در همین یادداشت ثبت نام کرده اند و می گویند که این یک تعمیر اساسی مرورگر است.
تعمیرات اساسی بیش از 11 میلیون خط کد تغییر یا اضافه شده است. این وبلاگ در وبلاگی با عنوان "فایرفاکس جدید: توسط شماره ها" اجرا شد: 75342 پرونده تغییر یافت. 4،888،199 خط اضافه شد ، 6،886،199 خط تغییر یافته است.
اشکالات مربوط به عملکرد و پاسخگویی برطرف شد. بنابراین اشکالات نرم افزار مربوط به تجربه کاربر بود.
در خارج از موزیلا ، تعارف غالب بیش از سرعت بود. ExtremeTech اظهار داشت كه این عملكرد سریعتر و استفاده از رم كمتری را ارائه می دهد. "آزمایش های اولیه خود ما را در تایید کوانتومی است که آن را احساس می کند سریعتر، گفت:" جوئل Hruska .
Firstpost گفت: "از آزمایش اولیه ما می توانیم تأیید کنیم که مرورگر واقعاً سریع چشمک می زند ."
برخی از حقایق جالب:
هروسکا گفت: همه چیز جدید ، از زمین به بالا ساخته شده است. این شامل رابط کاربری و موتور جستجوگر اساسی Servo است.
، گفت کوانتومی CSS است تنها بخشی از سرو، اما کلید به سرعت است که شما با کوانتومی تجربه است وی ادامه داد . "یک موتور CSS اساساً داده های مورد نیاز برای ارائه یک صفحه وب را روی صفحه نمایش شما پردازش می کند. پس از پردازش ، پیکسل ها را به صفحه شما فشار می دهد. مرورگرهای مختلف از موتورهای مختلف رندر استفاده می کنند."
در حالی که سایر سایت ها از سرعت بالایی برخوردار بودند ، شانون لیائو در The Verge گفت: "بزرگترین نقطه فروش کوانتوم در مقابل کروم ، استفاده کمتر از RAM است.
او خوانندگان را از طریق کاوش خود قدم می زد. "از آنجا که در Quantum زبانه های بیشتری را باز می کنید ، حافظه کمتری از باز کردن چندین تب در Chrome دارد. در لپ تاپ من Asus با Intel Core i5 ، شش فرآیند را برای 20 زبانه باز اجرا می کند ، در حالی که Google Chrome 21 پردازش را برای 14 زبانه اجرا می کند. . توجه داشته باشید كه كوانتوم پس از باز كردن برگه 10 ، علامت بارگذاری زیاد را بر روی زبانه های جدید نشان می دهد. "
آیا با وجود تعارف بی شماری که وجود دارد ، آیا مرورگر می تواند راه خود را برای ردیف رقابتی با مرورگرهای رقیب ، یعنی Chrome کار کند؟ این سوالی است که بسیاری از آنها سؤال می کنند ، زیرا مشخص است که سهم بازار مرورگر موزیلا به سختی قابل پیش بینی بود.
، گفت: موزیلا فایرفاکس در یک زمان رفتن به مرورگر جایگزین برای کسانی که ترجیح داده برای جلوگیری از شادی مشکوک که اینترنت اکسپلورر تا به حال ارائه شد وی ادامه داد .
در مورد موتور جستجوی پیش فرض ، CrazyEngineers گزارش داده است که "این نسخه Quantum از گوگل به عنوان موتور جستجوی پیش فرض خود در ایالات متحده و سایر نقاط جهان استفاده می کند ، به جز چین و روسیه که در آن غول های محلی بایدو و یاندکس استفاده می شوند."
دنیل دیکسون ، رئیس ارشد حقوقی و تجاری موزیلا ، در روز پرتاب ، در یک پست وبلاگ گفت: Google تبدیل به ارائه دهنده جستجوی پیش فرض آنها در ایالات متحده ، کانادا ، هنگ کنگ و تایوان خواهد شد.
فراتر از طرفداران موزیلا و فایرفاکس ، چگونه Firefox جدید سهم بازار مرورگر را تغییر خواهد داد؟ فیلیپ تریسی در رومه روز : "من کاربر كرومی دیرینه هستم. من همیشه موزیلا را به عنوان پشتیبان خود در دستگاه های خود قرار داده ام ، اگر مشكلات خود را برطرف كنم ، اما هرگز به اندازه كافی انجام نشده است تا من را متقاعد كند كه سرعت و طراحی تمیز را ترك كنم. محبوب ترین مرورگر اینترنت. "
فایرفاکس جدید تریسی به نقطه ای که تحت تاثیر قرار "من می گویم فایرفاکس حال حاضر به عنوان نظر می رسد خوب یا بهتر از کروم است و حتی به درستی محتوا در 3200 X 00 نمایش XPS من 13، یک کار هیچ وب کوچک مرورگر هنوز کامل است."
محققان دریافته اند که برای همهجانبه بودن ، منابع تحریک هاپتیک در برنامه های VR نشان داده شده اند
، ,مرورگر ,یک ,های ,موزیلا ,جدید ,است که ,می کند ,، در ,استفاده می ,به عنوان
درباره این سایت